Instal·lacions esportives

El poliesportiu municipal de Ròtova compta amb la piscina municipal i el camp de futbol.

La piscina municipal es troba oberta al públic en temporada d’estiu, de juny a setembre, i s’oferta un servei de bany lliure i diverses activitats aquàtiques com els cursets de natació per adults i xiquets i classes d’aquapower.

El camp de futbol de gespa artificial és una infraestructura esportiva d’alt nivell que permet al Club Esportiu Ròtova i a les demés penyes futbolístiques del poble desenvolupar la seua activitat esportiva. 

En la temporada 2019-2020 el camp de futbol estarà obert al públic els dimecres de vesprada de 17:00 a 21:00.

Per a poder disposar de les instal·lacions s’haurà de reservar el camp amb almenys 24 hores d’antel·lació. La reserva es farà a l’Antiga Sindical, de dilluns a divendres de 17:00 a 19:00. 

El municipi compta també amb una ordenança d’ús per a poder utilitzar les instal·lacions, destinada fonamentalment a clubs de fora de la població:

QUADRANT:

Des del 2015 el poble compta també amb dues pistes de pàdel i una pista de futbet/bàsquet condicionada. En aquestes instal·lacions s’impartiran classes de pàdel dilluns de 17:00 a 21:00 i dissabtes de 9:00 a 11:00.

Aquestes instal·lacions estaran obertes al públic de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00.

Per a poder utilitzar-les caldrà reservar amb 24 hores d’antel·lació a l’Antiga Sindical, de dilluns a divendres de 17:00 a 19:00. 

Les pistes de bàsquet i futbet seran gratuïtes i d’accés lliure. Les pistes de pàdel es podran reservar atenent als següents preus:

  • Lloguer de pista: 2.50€ / partida / jugador
  • Lloguer de pista amb llum artificial: 3€ / partida / jugador
  • Bo (personal i intransferible) de 12 partides: 24€
  • Bo (personal i intransferible) de 12 partides amb llum artificial: 30€

Les partides tindran una durada d’hora i mitja i en el moment en què es faça la reserva de les pistes s’efectuarà el pagament del preu corresponent, caldrà indicar l’elecció: PISTA 1 o PISTA 2.

Ordenança.

QUADRANT: