Instal·lacions Esportives

Ròtova compta amb una piscina municipal oberta al públic a la temporada d’estiu (de juny a setembre), amb un servici de bany lliure i activitats aqüàtiques (classes de natació, aquagym, …).
Durant el periode d’apertura de la piscina, sol acollir altres tipus d’activitats socioculturals, organitzades tant per l’Ajuntament com per les associacions culturals del poble ( campionats de natació, jocs de taula, ..).

A més, a l’any 2012 s’ha inaugurat el camp de futbol de gespa artificial, en les instal·lacions annexes a la piscina. Es tracta d’una insfrastructura esportiva del més alt nivell, que serveix per als entrenaments i partits del Club esportiu de Ròtova, així com de les penyes futbolístiques del poble.

Per a sol·licitar el seu ús per part d’altres d’entitats, existeix una normativa reguladora que es pot consultar a esta web, dins la pestanya “Ajuntament i Administració” a l’apartat d’ordenances.

Links d’interés:

Facebook

Des del  dimecres 23 de desembre de 2015, les pistes del Club Padel Rotova estan obertes per a tots els xiquets que vulguen aprendre les normes basiques x a jugar al padel.

L’horari sera apartir de les 10:30h,on els pares podran informarse sobre el material esportiu i de seguretat.
Els xiquets que disposen de la seua pala podran portar-la,ya q sols disposem d’algunes d’elles.
Per a mes informacio al 646653232

Links d’interés:

Facebook