L’escoleta infantil de Ròtova comença el curs amb instal·lacions renovades

El curs 2019-2020 ha començat a l’escola infantil municipal de Ròtova amb novetats a les instal·lacions. El tècnic municipal, Vicent Pons, i la Regidora de Criança, Formació i Educació Integral, Isabel Pérez, han visitat les obres i han comprovat l’estat de les millores una vegada finalitzades. Aquestes millores, d’un import de 38.000 € i subvencionades per la Diputació de València, han estat destinades per una banda a renovar les claraboies del sostre i resoldre així el problema de goteres els dies de pluja i, per altra, a dotar l’edifici de millores que proporcionen encara major seguretat, com és la instal·lació de reixes al vial d’accés d’entrada a l’edifici o l’arrodoniment dels elements en l’àrea de jocs exterior. A més a més, s’han instal·lat mosquiteres per afavorir la ventilació en els mesos d’estiu i un arener de gran tamany a l’exterior per afavorir el desenvolupament cognitiu i la psicomotricitat dels xiquets i xiquetes que gaudiran de les noves instal·lacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *