Trobada amb l’empresariat del polígon industrial

El govern municipal i l’Associació d’Empreses Polígon Les Masses han posat en comú les necessitats, millores i propostes per al polígon industrial de Ròtova. En esta primera reunió han pres part l’alcalde i responsable de Promoció Econòmica i Innovació, Jordi Puig, la regidora de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Isabel Pérez, Mari Carmen Faus i el president de l’A.E.P. Les Masses, David Pardo.

L’entitat té, entre les seues finalitat, promoure i defensar la iniciativa empresarial al Polígon Les Masses d’aquesta localitat i establir un canal de comunicació i de treball amb l’Ajuntament, pel bé del polígon i la seua modernització, així com tot el que puga beneficiar el municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *