Alcaldia

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web municipal, a través de la qual podreu estar informades i informats de l’actualitat municipal i on podreu accedir a tota la informació de l’Ajuntament de Ròtova.

La pàgina, que està en un moment de creixement i construcció, ens permetrà accedir a la informació de manera més continuada, participar de manera més efectiva i ens servirà com a ferramenta per a donar a conèixer, dins i fora, les activitats i els serveis del municipi, així com facilitar-ne els tràmits i les consultes.

Esta ferramenta és solament un primer pas, i està complementada per un portal de transparència i un de participació. Així mateix, el web anirà presentant, de manera ordenada, altres serveis de caràcter cultural, com el Centre d’Interpretació de la Pansa i la Vil·la Romana de la Sort.

A banda de navegar per la web, no cal dir que us convidem a totes i tots a conèixer de manera intensa el poble. Tant si sou part del veïnat com si ens visiteu, us anime a endinsar-vos en els nostres paratges, conèixer la nostra història i el nostre ric patrimoni, conviure amb la nostra gent i gaudir de la gastronomia i les nostres festes.

Us animem a viure Ròtova.

Jordi Puig Muñoz – alcalde de l’Ajuntament de Ròtova

Vols una cita per a parlar amb l’alcalde? Contacta amb l’Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *