Calaix Jove. Mancomunitat de Municipis de la Safor

El “Calaix Jove de la Safor” és una Unitat d’Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor. calaix_joveÉs un instrument d’intercanvi i de cooperació de polítiques integrals de joventut de tota la comarca, per tal de potenciar el treball conjunt de tots els municipis.

La seua intenció és constituir un instrument de cooperació i intercanvi per al desenvolupament de les polítiques integrals de joventut amb els municipis de la comarca de la Safor. Potenciar el treball en xarxa i la coordinació entre municipis, a fi de generar accions d’àmbit supramunicipal i/o comarcal.

Consta dels següents projectes:

  • Circuit de Música

Projecte on els protagonistes són els joves músics de la comarca.
Es tracta d’un concurs itinerant on els grups seleccionats actuen en directe en diferents locals dels municipis que participen en el circuit. Entre totes les actuacions, es classifiquen els grups per a la final que té lloc el dia de la Trobada de Joves.
 

  • Trobada de Joves

Aquest és un projecte que va començar l’any 2004 a Benirredrà, on es va celebrar la primera Trobada. Es tracta d’una jornada organitzada pels diferents municipis que composen el Calaix Jove que cada any se celebra en un poble diferent, amb la intenció de donar a conéixer les associacions juvenils saforenques i fomentar l’associacionisme entre els joves, a més de mostrar altres activitats culturals, esportives i d’oci del seu interés.
Comptem amb una revista elaborada amb la col·laboració dels alumnes de TASOC de l’IES Veles i Vents de Gandia.
 

  • Creart jove

Exposició d’art col·lectiva itinerant realitzada pels joves creadors de la comarca.
Compta amb una representació de diferents tècniques artístiques actuals: graffiti, dibuix, gravat, escultura, pintura, fotografia i audiovisuals.
Per a l’exposició, s’elabora un catàleg maquetat pels alumnes Preimpressió de FP La Safor (Beniarjó), on es pot trobar informació sobre les obres d’art i els artistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *