56 Marxa de Veterans a Ròtova

El diumenge 2 de febrer del 2020 organitzem conjuntament amb la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana” la 56 Marxa de Veterans de la Comunitat Valenciana” per part del PR CV 100 a Ròtova on transcorrerem per microreserves de flora i fauna, així com pel Refugi “Casa dels Garcia.

El recorregut té una distància de 10 km amb 550 metres de desnivell acumulat amb una dificultat física mitjana i sense dificultat tècnica per la qual cosa és apta per a totes les edats. Podreu gaudir d’un recorregut amb unes vistes espectaculars on podrem observar moltes de les serres i pics que ens envolten com el Mondúver el Benicadell, la Safor, el Montgó la Serra Falconera la Serra d’Ador la Cuta, el xillibreo o alt del miserat. Si les condicions acompanyen podrem gaudir d’unes magnífiques vistes a l’illa d’Eivissa.

Eixirem des de la plaça major de Ròtova a les 08.30 h Des de les 07.30 h ja podreu recollir els dorsals i el regal commemoratiu de la prova. Es pararà a esmorzar a meitat recorregut just en el refugi “Casa dels Garcia on podreu visitar lo i tindreu disponible un bon avituallament tant líquid com sòlid.

Les inscripcions es realitzaran a través de la FEMECV fins al dijous 30 de gener fins a les 23.59 h.

El preu d’inscripció serà de 5 € per a federad@s. Els no federad@s també es podran inscriure a un preu de 9,5 € (es contractaria unapòlissa d’accidents temporal per import de 4,5 €). Els menors de 18 anys federad@s no paguen inscripció, els no federats en aquest cas només pagarien l’import corresponent a l’assegurança d’accidents 4,5 €.

La inscripció inclou samarreta tècnica regals per a la més veterana i més veterà regals per als veterans més joves desdejuni avituallament durant la marxa i avituallament final després del lliurament de trofeus.

Vos esperem a Ròtova el diumenge 2 de febrer!

Documentación Adicional

56 Marxa de veterans a Ròtova 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *