Ròtova s’adhereix al programa ‘Calaix Jove de la Safor’

Ròtova s’incorpora al programa impulsat per la Mancomunitat per a la gent jove.

Ròtova s’uneix al grup de municipis que formen part del programa impulsat per el departament de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. La regidora de Joventut, Ana Puig, ha explicat que “aquest projecte pretén donar veu a la joventut de la Safor, poble a poble, i fomentar la relació entre els i les joves de la comarca. Ròtova, per fi, torna a formar part del programa”.

Calaix Jove’ consisteix en el següents projectes: 

Circuit de Música 

Projecte destinat per als joves talents musicals de la comarca. Els grups seleccionats participen en un concurs on actuen en diferents llocs del municipis que hi participen. Els grups classificats realitzen la final el dia de la trobada de joves.  

Trobada de Joves

Jornada organitzada pels municipis que componen Calaix Jove (cad any s’organitza en un municipi diferent) amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents associacions de la Safor, fomentar la seua col·laboració i mostrar altres activitats culturals, esportives i d’oci del seu interès.

Creart jove

Exposició d’art realitzada pels joves de la comarca on s’exposen diferents formats com dibuix, escultura, gravat, fotografia, audiovisuals, entre altres. Per a l’exposició, s’elabora un catàleg maquetat pels alumnes Preimpressió de FP La Safor (Beniarjó) amb informació de les obres i els autors i autores. 

Hi ha més informació disponible a la pàgina web de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *