Ròtova es converteix en el circuit per a la 4a Prova del Campionat de Lliga FEMECV 2020

Amb 192 participants, el municipi va rebre a esportistes de diverses edats que van participar-hi al circuit


El diumenge 1 de març, el poliesportiu municipal de Ròtova es va convertir en el punt d’eixida i arribada per als corredors i corredores de la 4a Prova del Campionat de Lliga de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Per a aquesta prova, organitzada pel Centre Excursionista de Ròtova i coorganitzada per l’Ajuntament, els participants de la categoria absoluta van recórrer una distància total de 18 km. D’altra banda, els participants de les categories cadet, juvenil i junior van recórrer una distància de 12 km. 

Després de la prova, se va realitzar l’acte de lliurament de premis on es van decidir una diversitat de classificacions a nivell autonòmic. Emili Pla, del Centre Excursionista de Ròtova, destaca la importància d’haver pogut celebrar aquesta prova al municipi i el fet de que, d’aquesta competició, eixiran els seleccionats per a competir a nivell nacional, representant a la selecció valenciana.

Podeu veure tot l’àlbum de fotos de la 4ª Prova Campionat de Lliga FEMECV 2020 al nostre Facebook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *