Atenció al Centre de Salut de Ròtova, per telèfon

️Centre de Salut de Ròtova: 96 282 98 05

L’ATENCIÓ SANITÀRIA ESTÀ GARANTIDA. Cal fer un ús racional d’este servici.

ACONSEGUIR RECEPTES SENSE ANAR AL CENTRE DE SALUT. Respecte a les patologies considerades més lleus (refredats, dolors aguts sense traumatisme (cervicàlgia, lumbàlgia…), gastroenteritis aguda, etc. que puguen ser autogestionades, els pacients que precisen alguna medicació) poden telefonar al centre de salut i la metgessa es posarà en contacte per facilitar-li la prescripció. També podeu traure receptes, aconseguir baixes laborals, etc. des de l’APP gvamessalud.

TELEFONAR ABANS D’ANAR AL CENTRE DE SALUT. Tota l’atenció administrativa, renovació de tractaments crònics, parts de baixa, resultats de proves es poden realitzar via telefònica o telemàtica, per a evitar acudir al centre de salut. Així mateix la revisions de malalties cròniques poden retardar-se uns mesos.
Demanem es respecten aquestes mesures a la fi d’evitar les aglomeracions de gent als centres de salut.

CITES CONCERTADES DEL CENTRE DE SALUT. Des del Centre de Salut estan posant-se en contacte amb les persones de cites programades que tenen un caràcter ordinari (i que poden esperar), per tal d’ajornar-les. Les que es consideren com a patologia aguda es mantenen. És a dir, si des del centre de salut no telefonen, és manté la cita. En qualsevol cas s’està demanant als usuaris que s’abstinguen d’anar si no és urgent.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *