Activitats no professionals de cura i recol·lecció de produccions agrícoles

L’orde regula el desplaçament per a la cura i recol·lecció dels horts quan no es tracte d’activitats de naturalesa laboral, professional o empresarial, activitats aquestes últimes ja permeses.

El desplaçament per a la cura i recol·lecció dels horts queda autoritzat, sempre que es troben en el mateix terme municipal que el domicili, o en un d’adjacent. El requisit de proximitat podrà exceptuar-se en situació de necessitat per a la cura i alimentació d’animals i la cura o recol·lecció d’horts d’autoconsum, en aquells casos en els quals, en atenció a la situació socioeconòmica de l’interessat, el seu consum resulte imprescindible per a atendre la seua subsistència.

Aquests desplaçaments han de ser els mínims possibles per a la realització de les tasques indispensables. El desenvolupament dels treballs als quals es refereix aquesta orde es farà de manera individual, llevat que s’acompanyen persones amb discapacitat, menors, majors, o per una altra causa justificada, i pel temps indispensable.

Documentación Adicional

BOE - 1 de maig producció agrícola

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *