COMUNICAT · Les festes patronals 2020 de Ròtova es postposen a 2021

Estimades veïnes i veïns:

Les diferents comissions de festes volem dirigir-nos a vosaltres:

– Les regines d’anys anteriors havíem de celebrar amb tot el veïnat, familiars i amics, els 50 anys d’aquesta tradició a les nostres festes patronals. Però, a causa de la situació de pandèmia, hem decidit que la salut és el més important. Vos esperem el 2021. Gràcies!

– Les Dames del 2020 hem decidit prorrogar la festa i esperem les del 2021 amb moltes ganes. Segur que seran unes festes increïbles.

– La comissió de la Mare de Déu de la Salut hem decidit ajornar les festes. Ara ens toca esperar que passe tot i cuidar-nos. Segur que tot anirà bé i l’any que ve gaudirem tots i totes de les nostres festes.

– La comissió de l’Aurora hem decidit ajornar les festes del nostre benvolgut poble a causa de l’estat que vivim pel coronavirus i poder gaudir el 2021 d’unes festes de manera adequada i com cal. Les gaudirem ben segur l’any que ve.

– La comissió del Crist de la Fe també ens sumem a la resta de comissions i considerem que la millor opció és ajornar les festes patronals per al 2021, per poder cumplir la normativa amb tota la seguretat sanitària que cal. Vos animem a seguir col·laborant per a preparar les del 2021.

– Des de l’Ajuntament i de manera consensuada amb les diferents comissions, ens sumem a la decisió d’ajornar les festes del 2020 i poder gaudir-les amb seguretat el pròxim 2021. És una decisió difícil, pero l’actual estat de pandèmia a causa del Coronavirus ens obliga a fer-ho, vetlant sempre pel benestar de tot el veïnat i gent amiga i familiars que ens visiten eixos dies.

Segur que el proper any les gaudirem d’una manera més intensa i amb més ganes de fer poble i veïnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *