Una altra sentència anul·la un nou intent d’ocupació dels terrenys de l’escoleta per part de l’Ajuntament el 2018

La sentencia es va donar compte en el ple extraordinari de divendres 19 de juny, i aboca l’Ajuntament a un procés d’expropiació o acord previ.

Divendres, 19 de juny es va donar compte al ple de la corporació de la sentencia contra l’Ajuntament de Ròtova, per la qual s’anul·la l’acord plenari de 29 de noviembre de 2018, amb què s’iniciava un nou procés d’ocupació dels terrenys on està ubicada l’escoleta municipal, després que l’anterior acord d’ocupació també haguera sigut anul·lat per sentencia judicial. La sentencia tracta sobre els terrenys on l’anterior govern va construir l’escoleta, que no són de propietat municipal.

La sentencia de la Secció del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha considerat l’acord de l’anterior govern “nul de ple dret” i aboca l’Ajuntament a un procés d’expropiació o acord previ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *