SAFOR-MA: Nou programa de formació jove de la Safor

Ja podeu fer la inscripció als cursos de formació d’estiu 2020 per a la joventut, organitzats per Calaix Jove.

El Calaix Jove de la Safor ha encentat el SAFOR-MA, un programa de formació juvenil que inclou un curs de Monitor/a d’Animació en Temps Lliure i els monogràfics de Monitor/a de Menjador Escolar i Necessitats Educatives Especials.

A més, els participants de fins a 30 anys tindran un descompte de 10€ sobre el preu total del curs ja que Ròtova pertany al Calaix Jove.

Curs Monitor/a d’activitats de temps lliure Educatiu infantil i juvenil: Plà d’inscripció obert fins esgotar places. El curs té 310 hores en total i està homologat per l’IVAJ. Se celebrarà en línia a partir del 6 de juliol.

Monitor/a de Menjador Escolar: Plà d’inscripció obert fins esgotar places. Curs de 30 hores en línia que començarà a partir del 10 de juliol.

– Suport a persones amb necessitats Educatives Especials: Plà d’inscripció obert fins esgotar places. Curs de 20 hores en línia que començarà a partir del 15 de juliol.

Per a realitzar la inscripció heu d’emplenar la fitxa d’inscrició específica per a cada curs i enviar-la al mail mariajose.acento@gmail.com

Podeu trobar les fulles d’inscripció adjuntes en aquest article.

Documentación Adicional

Inscripció MAT
Inscripció monitor_a menjador
Inscripció curs NEE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *