Ròtova incorpora un cotxe elèctric per a la policia local

Ròtova ha rebut el cotxe elèctric per a ús de la Policia Local, un Hyundai Kona, proporcionat per Moll Autos, en un procés públic de licitació.

La inversió ha comptat amb el cofinançament de l’Institut Valencià de Competivitat Empresarial (IVACE) i la Diputació de València, i s’emmarca entre les accions del Pacte d’Alcaldies contra el canvi climàtic, el principal moviment europeu en què participen les autoritats locals i regionals que han assumit el compromís voluntari de reduir les emissions de CO2 en un 40 % abans del 2030.

L’Ajuntament s’ha marcat com una de les prioritats la conscienciació i el compromís amb el medi ambient. “Els consistoris hem de ser capdavanters en la lluita contra el canvi climàtic, que ha d’implicar tota la societat”, ha explicat la regidora de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Isabel Pérez. En el lliurament hi han pres part l’alcalde de la localitat, Jordi Puig, el cap de Policia Local, Gerson Boix; Javier Moll, CEO de Moll Autos i Javier Bizarro, cap de vendes de Moll Autos.

Projecte acollit als ajuts de l’IVACE cofinançats per la Unió Europea dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. AJUDA CONCEDIDA: 6.000€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *