Mesures de Conselleria d’Educació per a l’escola a Ròtova

Aquest no serà un curs senzill, per això des de Conselleria d’Educació s’ha apostat per una potent inversió pública en matèria educativa i així poder encarar-lo amb totes les garanties de qualitat i seguretat que les xiquetes i xiquets valencians mereixen.

Quines són les mesures i les inversions concretes al municipi de Ròtova?

Respecte al professorat, l’escola del nostre municipi incorporarà un nou mestre/a  per reduir ràtios i  prestar una atenció més personalitzada a les aules.

S’augmentarà la inversió en despeses dels centres educatius, amb un augment de 4492 eur a la nostra escola.

Pel que fa a la baixada de ràtios i a la seguretat a les aules, al nostre centre tindrà un número inferior a 15 en tots els cursos i grups de convivència, i es garantirà una distància de seguretat d’1,5 metres entre alumnes.

Des del 31 de juliol comptem amb el Pla de Prevenció i Protecció per al curs 2020-2021 que determina detalladament les mesures de seguretat que s’aplicaran a les escoles valencianes.

Per tal de reforçar l’activitat educativa, cultural i esportiva de l’alumnat valencià durant el curs vinent escolar, s’ha destinat una inversió de 9 milions d’euros als municipis per a la realització d’activitats educatives adicionals i extraescolars que, a la nostra localitat, será 5187,48 eur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *