Ròtova inicia les obres del bar del poliesportiu

Ròtova inicia a setembre les obres del bar del poliesportiu. L’empresa adjudicatària ha sigut OBRESA Estudis i Assessorament Constructiu la Safor. Les obres se centren en una part de la planta baixa de l’edifici del poliesportiu municipal i permetran habilitar un bar, per tal de substituir el servici que es donava fins el moment en el quiosquet-xiringuito actual.

El preu general de licitació és de 162.373,64€, i s’ha finançat amb el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2018-2019 de la Diputació de València. El termini per a executar les obres és de dos mesos.

El govern actual ha apostat pel servici de bar al poliesportiu per tal de donar-li estabilitat al llarg de tot l’any; ens permet donar un millor servici i una millor atenció a la gent usuària del poliesportiu, no solament quan fa bon temps. A més, ho hem fet després d’acordar la regularització de la situació urbanística de l’edifici i de la resta de l’entorn del poliesportiu amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *