Ròtova rep una subvenció per a la redacció del Pla Director del Palau dels Comtes

Ròtova ha sigut beneficiària d’una subvenció per a la redacció del Pla Director del Palau dels Comtes de Ròtova, per una valor de 14.471,60 € per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. El Pla Director és un document cabdal i necessari que regirà els futurs treballs de restauració del monument, així com els usos de les diferents dependències, d’acord amb les necessitats de la població, però amb el màxim respecte per l’edifici protegit.

L’ajuda es va publicar el passat 2 de setembre en el DOCV, amb resolució de 31 d’agost de 2020, de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, de concessió de subvenció destinada a l’elaboració de la secció de patrimoni cultural de catàlegs de proteccions i la redacció de plans especials de protecció i de plans directors per a intervenció en béns d’interés cultural de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *