Records per a compartir per a la gent més jove

Divendres, 2 d’octubre, la Nau Polivalent de Ròtova (c/ Llocnou) acollirà el taller ‘Records per a compartir’, a partir de les 17.30h. L’activitat està dirigida per a xiquetes I xiquets de 5 fins a 12 anys.

El taller està plantejat a partir del còmic de Paco Roca ‘Arrugas’, sobre la importància dels records per a la persona, com a element de la identitat personal i col·lectiva. Treballarem els records que ens ajuden a ser millors persones, els moments de comunicació, enteniment, etc., oferint un recurs educatiu, basat en l’expressió artística i treballant el recurs del còmic.

L’activitat està subvencionada pel SARC de la Diputació de València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *