Ròtova commemorà el 9 d’Octubre

Ròtova commemorà un any més el 9 d’Octubre amb un reconeixement a la gent gran. Amb motiu de 9 d’Octubre, Sant Donís, Dia dels Enamorats Valencians, el municipi va fer un reconeixement a les 25 persones més grans de Ròtova, amb una mocadorà, dolç típic d’esta data. Des del consistori, van voler animar a la població a comprar este dolç típic i regalar-lo a la gent que més estimen. La música també recorregué els carrers el matí del 9 d’Octubre, amb la dolçaina i el tabal.

Dissabte, 10 d’octubre, a les 11.30h, tingué lloc a la plaça Major l’obra de teatre per a públic familiar «En Jaume I, com era? No me’n recorde», de la companyia Xana Teatre, una actuació que comptà amb el patrocini del SARC de la Diputació de València.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *