Mesures de prevenció enfront del Covid-19 (Conselleria de Sanitat. 19-10-2020)

RESOLUCIÓ de 19 d’octubre de 2020, de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda una tercera pròrroga de la Resolució de 17 d’agost de 2020, de la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per a l’adopció de les mesures establides en l’acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, sobre mesures de prevenció enfront del Covid-19.

En matèria d’hostaleria i restauració: en els establiments d’hostaleria, restauració, i bars o restaurants de platja, tant a l’interior dels mateixos com a les terrasses, s’assegurarà la distància física de seguretat de 1,5 metres entre les taules o, en el seu cas, agrupacions de taules. Aquesta distància de 1,5 metres haurà d’estar mesurada entre les persones més pròximes de les diferents taules o agrupacions de taules.
L’ocupació màxima serà de 10 persones per taula o agrupació de taules. Es prioritzarà el consum en taula. No obstant això, es podran habilitar zones de la barra per al consum sempre que es puga garantir la distància física de seguretat de 1,5 metres entre clients o grups de clients. Aquests grups de clients seran d’un màxim de 4 persones. La zona de la barra habilitada per al consum haurà d’estar degudament senyalitzada.

Els establiments i serveis d’hostaleria i restauració hauran de tancar no més tard de les 01.00 hores, sense que puga permetre’s l’accés de nous clients a partir de les 00.00 hores. A partir de les 00.00 hores, el consum en l’exterior dels locals es realitzarà exclusivament en l’espai delimitat i autoritzat per a les terrasses, asseguts en taules i complint els aforaments previstos, no resultant per tant possible la consumició dels productes o begudes de l’establiment fora de l’àrea limitativa de la terrassa. Aquestes mesures són aplicable tots els dies de la setmana, inclosos els festius.

No es permetrà el consum col·lectiu o en grup, de begudes al carrer o en espais públics (denominat col·loquialment «botelló»), alié als establiments d’hostaleria o similars».

 

Documentación Adicional

3 PRÓRROGA medidas COVID-19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *