L’Ajuntament de Ròtova rebutja qualsevol acte de violència masclista

Davant l’agressió denunciada recentment a la nostra comarca, l’Ajuntament de Ròtova vol refermar la seua repulsa a qualsevol acte de violència masclista i manifesta el seu compromís en la lluita per desconstruir la cultura masclista que cosifica, objectualitza i hipersexualitza a les xiquetes i dones, que socialitza xiquets i homes des dels privilegis sobre les dones, que fomenta l’egoisme, la violència i la desigualtat de gènere.

La violència masclista no és un tema privat, és un problema social que es combat amb la tolerància zero davant el maltractament i davant qualsevol comportament masclista. És responsabilitat de tota la ciutadania: denunciem els casos del nostre entorn, recolzem les víctimes i no mirem cap a un altre costat.

A Ròtova, Tolerància Zero amb el masclisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *