Ròtova organitzà un encontre local per la transparència

El Centre Polivalent de Ròtova va acollir dissabte passat el taller «Ròtova, municipi obert. Encontre local per la transparència», per començar a avaluar el treball realitzat en matèria de transparència i poder donar noves passes.

Entre els objectius de les jornades hi havia els de fomentar el coneixement per la ciutadania dels principis del govern obert i la transparència a través de formació específic; afavorir a través de la formació que l’exercici de govern es realitze amb subjecció a principis ètics i en garantia del servei públic; conèixer el punt de partida en matèria de transparència en el qual es troba el municipi per al desenvolupament de propostes de millora en aquest àmbit; impulsar espais de diàleg col·laboratiu entre la ciutadania i membres de l’entitat local (personal polític i tècnic); i potenciar la participació ciutadana en matèria de transparència donant a conéixer els diferents espais establits.

La jornada ha estat cofinançada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *