Menudes Harmonies! Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència

El 20 de novembre se celebra el Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència, una fita determinada per l’Assemblea General de les Nacions Unides en la Convenció sobre els Drets de l’Infant de l’any 1989. La Diputació de València va acordar promoure la celebració d’esta efemèride al ple de juliol de 2020, i així va nàixer Menudes Harmonies!, una acció divulgativa, lúdica i didàctica alhora, amb àmplia vocació de servei i que volem articular com una ferramenta per promocionar, assegurar, fonamentar i protegir els drets dels infants.

Hem triat com a icona en la qual fixar la nostra mirada a una dona excepcional, avançada al seu temps i que va establir les línies mestres de la Declaració de Ginebra de 1924, adoptada posteriorment per la Societat de Nacions, conformant la primera declaració de Drets dels Infants. Parlem d’Eglantyne Jebb, fundadora en 1919 de l’organització Save the Children.

Per a commemorar esta acció i celebrar el Dia dels Drets de la Infància i l’Adolescència, la Diputació ha elaborat una edició de mascaretes de Menudes Harmonies!, un element que en temps de COVID19 ha esdevingut una plataforma ideal a l’hora de transmetre missatges positius. Així, hem rebut a l’Ajuntament 9 mascaretes per a la corporació.

La Diputació de València posa des d’ara en moviment els drets de la Infància i l’Adolescència, esperant que Menudes Harmonies! seduïsca el vostre cor, tal com ja ha fet amb el nostre. I és que un dret comporta una gran responsabilitat.

Proposta didàctica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *