Ròtova instal·la 2 bústies violetes a l’escola i a l’Antiga Sindical

Ròtova estrena dues bústies violeta ubicades a l’aulari de Ròtova, del CRA Alfauir-Ròtova, i al Centre Polivalent de l’Antiga Sindical a la Plaça Major de la població.

La Bústia Violeta és una nova eina de lluita contra les discriminacions i violència per raó de gènere. Per mitjà de la bústia, qualsevol persona podrà fer arribar les denúncies o queixes, així com propostes de millora i suggeriments en matèria d’Igualtat a l’àmbit local.

A més, Ròtova ha programat una serie d’activitats al voltant del 25N, Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones, entre les que destaquen el taller “Masclisme invisible i com indentificar-lo”, a càrrec de l’Àgent d’Igualtat i Docent en Estudis de Gènere Serena Delle Donne i el “25N a les xarxes” amb la lectura d’un manifest i l’exposició virutal dels dibuixos que l’alumnat ha fet amb motiu del 25N.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *