Este Nadal reduïm les trobades al cercle de convivència

Veïns i veïnes,

Seguint les recomanacions de Salut Pública i del Centre Mèdic del municipi, a causa del número de casos de COVID19 que s’estan donant i la situació de l’àrea de Salut, hem anul·lat de manera preventiva les activitats per a estos dies de Nadal. A més, les instal·lacions esportives, l’Antiga Sindical i els jocs infantils dels parcs també estaran tancats.

Es recomana que limiteu la interacció social el màxim possible; limitar-la exclusivament a allò necessari, com anar a la faena, comprar, etc. En estes dates, totes i tots estem planificant el Nadal amb les directrius que ha marcat la Conselleria de Sanitat. No obstant, vos demanem que limiteu les trobades al cercle de convivència.

Hem de continuar matenint de manera estricta la higiene de mans, respectant les distàncies de seguretat i portant en tot moment la mascareta de manera correcta. I la prohibició de fumar a menys de dos metres.

En cas de confinament, recordeu complir en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries. Els contactes estrets de les persones que han donat positiu han de romandre a casa el temps indicat. I, també, les persones amb el resultat de la PCR negatiu.

Vos recordem que les persones majors amb mobilitat reduïda o les persones que vos trobeu en estat de confinament podeu fer ús de l’ajuda de l’Ajuntament per a portar la compra a casa, posant-vos en contacte al telèfon 689487911, de 8h a 14h. els dies laborables.

Som conscients que entre totes i tots podrem superar esta situació i vos agraïm la col·laboració en uns moments com estos.

Atentament,

Jordi Puig Muñoz

Alcalde

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *