A Ròtova, avalem joves

L’Ajuntament ha contractat durant un any un técnic amb grau de comunicació amb una subvenció de 21.140,76€, gràcies als fons europeus i al programa AVALEM JOVES de la Generalitat Valenciana, el programa d’incentius a la contractació de persones joves per les entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. 

Així, l’Ajuntament de Ròtova compta amb els servicis del  jove que gaudirà d’un contracte temporal a temps complet durant un any, i durà a terme tasques de transparència i comunicació.

Durant el temps que treballe a l’ajuntament, entre altres funcions, s’encarregarà de portar a terme la faena de transparència i les comunicacions de l’Ajuntament de cara al públic, premsa i diversos organismes, per mitjà de pàgina web, xarxes socials i tota mena de canals, tant en línia com ara bé físics, com puga ser per mitjà de cartelleria o altres. I també participarà en la comunicació de les diverses activitats que es puguen realitzar aquest any en tota mena d’àmbit que concerneix l’ajuntament, siga cultural, esportiu o festiu entre altres, tant de cara a la gent interna com externa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *