Els xiquets i les xiquetes de l’aulari de Ròtova participen en el “Calendari Ambiental Escolar 2021”

El passat divendres, 22 de gener de 2021, l’aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova va rebre uns exemplars del “Calendari Ambiental Escolar 2021” en agraïment, per part de la Diputació de València, per participar en la 7a edició d’aquest.

L’aulari va participar en l’edició del calendari per mitjà dels xiquets i les xiquetes de quart, cinqué i sisé de primària, els quals van realitzar diversos dibuixos amb la temàtica “Ciutats sostenibles pel clima. Cuidem del planeta”. En van ser seleccionats 10.

Aquesta iniciativa, de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació, pretén sensibilitzar a les xiquetes i els xiquets en la protecció del medi ambient i avançar la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Des de l’Ajuntament de Ròtova, també volem agrair als xiquets i les xiquetes la seua participació compartint els dibuixos amb totes i tots.

 

Galería de Imágenes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *