Sant Antoni 2021, homenatge i record.

El passat 15 de gener no vam poder celebrar Sant Antoni del Porquet, i hem volgut compartir amb tots els rotovins i rotovines una entrevista on es recorda algunes de les tradicions que n’envolten la festa.

Les entrevistades no han pogut ser altres que Purin Bataller López i Amparo Camarena Bataller, filla i neta de Pura López Peiró, a qui tocava rebre la vara en 2020 i encapçalar la festa d’enguany, però que malauradament va faltar pocs dies abans. Així, amb aquesta entrevista, fem un xicotet però sentit homenatge a la memòria de Pura López Peiró.

Podeu trobar l’entrevista, Sant Antoni 2021 – Homenatge i record, al nostre canal de YouTube i per mitjà de les nostres xarxes socials, a FacebookTwitter i Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *