Novetats quant a l’ús de la mascareta contra la covid-19.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat novetats en mesures de prevenció contra la covid-19. A partir de hui dilluns, 1 de febrer, s’estableix l’obligatorietat d’usar mascareta per a fer esport o activitats físiques general, en els nuclis urbans i els espais a l’aire lliure, de 10 a 19 h, amb exempció de l’esport fora de nuclis urbans. També serà obligatòria en platges i es tanquen saunes, spas i similars.

RESOLUCIÓ de 29 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es prorroguen diverses resolucions de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, i es modifiquen i addicionen altres mesures excepcionals .

Documentación Adicional

RESOLUCIÓ de 29 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *