Ajudes a empreses i persones treballadores autònomes dels sectors de l’hostaleria.

S’han publicat les ajudes a empreses i persones treballadores autònomes dels sectors de l’hostaleria per la Covid-19. El plaç de sol·licitud quedarà obert a partir del 4 de febrer de 2021 i finalitzarà a les 23:59 hores del 17 de febrer.

Es presentarà de manera telemàtica en la seu electrònica de la Generalitat, a través del procediment «EMPCOV 2021 Suport a la viabilitat d’empreses i persones treballadores en règim d’autònom afectades per la Covid-19».

La sol·licitud constarà de dos tràmits. Primerament es realitzarà la sol·licitud de data i franja horària per a presentar la sol·licitud EMPCOV 2021, no requerirà signatura electrònica.

El segon tràmit, que sí requereix signatura electrònica, serà la presentació de la sol·licitud, dins la franja horària i la data assignada en el primer tràmit.

Descobreix com beneficiar-te si eres una empresa, persona autònoma o treballador en PlaREsistir.

Adjuntem vídeo informatiu, resum informatiu, informació sobre la tramitació, document de preguntes i respostes freqüents (FAQ) i el DECRET 17/2021, de 29 de gener, del Consell, d’aprovació de les bases reguladores i concessió directa d’ajudes a empreses i persones treballadores autònomes dels sectors de l’hostaleria, tant allotjament com restauració, agències de viatge, activitats artístiques, recreatives i d’oci, per la Covid-19.

També podràs trobar tota la informació en EMPCOV 2021. I accedir als tràmits en TRAMITACIÓ.

Documentación Adicional

RESUM AJUDES EMPCOV 2021 LABORA
Información tramitación EMPCOV 2021
FAQ EMPCOV 3-2-2021
DECRET 17 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *