Aplega a Ròtova ‘El corriol camanegre i l’ecosistema litoral’

Aplega a l’aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova ‘El corriol camanegre i l’ecosistema litoral’. L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València llança aquesta campanya de difusió sobre la importància de conservar aquest entorn, que ens aporta molts serveis ambientals bàsics i recursos socials i econòmics de gran importància.

La campanya està dirigida a l’alumnat de primària, amb la premissa de conéixer per a valorar, valorar per a protegir, s’intenta sensibilitzar i conscienciar l’alumnat en el desenvolupament d’hàbits i actituds respectuoses en la platja. Entre altres, no trepitjar les dunes, valorar i protegir les espècies, dipositar els residus als contenidors específics i respectar l’entorn i gaudir-ne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *