L’Ajuntament de Ròtova obté material d’Axoled per millorar la seguretat front a la covid-19

L’Ajuntament de Ròtova ha adquirit diversos aparells per a la lluita contra la covid-19 de l’empresa Axoled, situada al polígon Les Masses de Ròtova. Així, es pretén aconseguir les millors condicions possibles dins l’edifici en matèria de salubritat, tant per als treballadors i treballadores de l’Ajuntament com per a aquelles persones que necessiten fer qualsevol classe de tramitació o activitat de manera presencial; així com per a quan les condicions permeten fer activitats presencials.

Així, s’ha adquirit un termòmetre digital de peu per prendre’s la temperatura a l’inici de la feina o la visita, situat en la primera planta. Un llum esterilitzador UVC, utilitzat per a la desinfecció d’àrees interiors de virus i bacteris, actualment utilitzat en el centre mèdic de Ròtova. I dos esterilitzadors UVC (un d’ells, cortesia de l’empresa), utilitzats per a desinfectar objectes xicotets de fàcil intercanvi com ara claus, bolígrafs o telèfons mòbils.

Treballador d’Axoled amb l’esterilitzador UVC i el termòmetre.

Tot i la millora del condicionament que puga suposar l’adquisició d’aquests instruments, recordem a les veïnes i els veïns de Ròtova que hui dia l’Ajuntament està treballant amb cita prèvia (al tel. 962 95 70 11) si és estrictament necessari, complint totes les mesures de seguretat.

Des de l’Ajuntament de Ròtova volem agrair a l’empresa Axoled el seu servici; Axoled, per la seua banda, ha volgut recordar al veïnat del poble que rebran una millora en les condicions per a l’adquisició de productes per millorar la seguretat enfront de la covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *