Formació facilitació de grups

Seguint en la línia de treball en matèria de Joventut, el personal tècnic de Joventut de la Safor va realitzar una formació en facilitació de grups, encaminada sobretot per a treballar en el programa de “Corresponsals”, als diferents IES de la comarca.

Aquesta formació va estar organitzada pel Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Safor. 

La facilitació de grups és com el conjunt d’habilitats, tècniques i eines per a crear les condicions que permeten un desenvolupament satisfactori dels processos grupals i personals. Es tracta d’acompanyar els processos per posar en diàleg les diferents veus del grup, cuidar al grup, i crear un espai segur per comunicar-se i expressar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *