Trobada de Corresponsals als IES de la Safor

Seguint amb el programa de corresponsals juvenils, el personal tècnic de joventut de la Safor es va reunir amb els i les Corresponsals als IES de Vilallonga, Bellreguard, Oliva i Tavernes de la Valldigna.

Per la nostra part, Ròtova va estar present a l’IES Vall de la Safor de Vilallonga amb l’equip de corresponsals del centre, que a més compta amb dos rotovines al grup. 

Va ser una jornada molt profitosa, dinàmica i propera, on l’equip es va poder conèixer millor i reforçar-se en la idea de grup. A més, es va treballar al voltant dels diferents tipus de violències existents, i es proposaren diferents accions per a  dur a terme als centres, per tal d’intentar erradicar-les.

Ja que malauradament aquest any no es va poder realitzar una trobada presencial entre els i les corresponsals dels diferents IES, després del treball per separat a cadascun dels centres, va tindre lloc la trobada virtual per tal de posar en comú tot allò treballat. 

Trobada virtual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *