III Jornada de conscienciació vial per a joves de l’Aulari de Ròtova

III Jornada de conscienciació vial, classe teòrica. Ivan Garcia

Els dies 14 i 18 de gener es va celebrar a l’Aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova la III jornada de conscienciació vial impartida per la Policia local de Ròtova per a tots els xiquets i les xiquetes de l’aulari, primer amb una classe teòrica i després una de pràctica. Tot de forma participativa i interactiva, a més de manera adaptada a l’edat.

Es plantejaren diverses qüestions als joves, com ara com caminen pel carrer o com circulen amb la bicicleta o el patinet, per a després replantejar les respostes amb diverses correccions per fer veure la forma correcta de circulació. Després, es va posar en pràctica tot allò que van aprendre amb patinets, a un circuit improvisat al pati de l’escola.

III Jornada de conscienciació vial, classe pràctica. Ivan Garcia

Aquestes jornades tracten d’ensenyar als xiquets i les xiquetes els coneixements bàsics en qüestió de seguretat vial i, seguint amb la mateixa línia, a saber reconéixer i entendre els diversos senyals amb les que es poden trobar pel carrer. A més, pretén conscienciar de la importància de la correcta circulació i remarcar les possibles conseqüències d’un accident, tractant d’inculcar, no la por a l’hora de circular, però sí el respecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *