Programació 8M. Ròtova 2021

Divendres 5 de març | “8M a la Safor: Ecofeminisme en temps de pandèmia?”

  • –  Compartim podcast “8M a la Safor: Ecofeminisme en temps de pandèmia?” Un programa de ràdio a través de les xarxes socials, realitzat per joves de tota la comarca.
    En la realització d’aquest podcast, que parla de l’ecofeminisme des d’un punt de vista dels i les joves de la Safor, han participat joves dels IES: Joan Fuster de Bellreguard, Mondúver de Xeraco, Gabriel Císcar i Gregori Maians d’Oliva, Valldigna i Jaume II El Just de Tavernes de la Valldigna i Vall de la Safor de Vilallonga, contant a més en aquest últim, amb la participació de les dues corresponsals juvenils de Ròtova, Carla i Mireia.

Dilluns 8 de març | Dia Internacional de la Dona.

  • –  Penjada de la Bandera Violeta al balcó de l’Ajuntament.
  • –  Lectura del manifest a les xarxes. – Vídeo a les xarxes amb el manifest del Dia Internacional de la Dona de la FVMP. Lectura de la moció per part de les membres de les associacions locals de Ròtova.
  • –  Penjada de davantals als balcons. – Amb motiu del 8M i amb la intenció de dignificar i revalorar el treball de les dones, des de l’Ajuntament de Ròtova i la Regidoria de Polítiques Inclusives i Igualtat, promovem un any més la penjada de davantals als balcons. Animem a la gent a penjar els davantals al llarg de la setmana i fer una foto i compartir-la amb nosaltres per a l’àlbum que publicarem a les xarxes. Poden enviar les fotos al correu comunicacio.rotova@gmail.com i via whatsapp al 678 62 15 92.

Dimarts 16 de març | ‘Parlem de sexe’, amb Lara Avargues.

  • –  ‘Parlem de Sexe’, programa d’educació sexual i afectiva, es planteja com una activitat en línia encarada a joves. Està dintre del programa Barrejat d’Oci del Calaix Jove, dintre de l’apartat igualtat i gènere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *