Ròtova participa del Programa Creant Futur per al curs 2020 / 2021 a l’IES Vall de la Safor

Des de l’1 de febrer s’està treballant a l’IES Vall de la Safor de Vilallonga el programa Creant Futur, un programa en què el departament de Joventut de Ròtova participa, durant les diferents sessions, conjuntament amb el departament de Joventut la Mancomunitat de la Safor.

“Creant futur” és un projecte d’educació en la participació que té com a finalitat principal el desenvolupament de l’autonomia socioemocional de la població juvenil en la gestió de les seues pròpies necessitats. Una experiència d’aprenentatge per a la participació; una iniciativa en la qual grups de joves plantegen les seues inquietuds i elaboren respostes pròpies d’acció per a la transformació de la seua realitat.

La primera fase del projecte, la que ara s’està portant a terme, s’anomena «pedrera», en què es pretén donar als joves estudiants una possibilitat de participació, de comprometre’s i de decidir col·lectivament què és el que volen fer i com.

Aquesta primera fase del projecte consta de diverses sessions continuades al llarg de les setmanes i es treballa amb l’alumnat de tots els grups de 2n de l’ESO de l’IES Vall de la Safor de Vilallonga.

Des del departament de Joventut es valora la importància de l’educació en valors i participació social i que la joventut analitze la seua realitat i prenga consciència del paper participatiu que pot arribar a adoptar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *