Ròtova continua participant en el programa educatiu d’aula compartida amb l’IES Vall de la Safor de Vilallonga

Ròtova continua participant este curs en el programa educatiu d’aula compartida, junt a d’altres municipis com Ador, Palma de Gandia, Llocnou de Sant Jeroni, Almiserà, Potries, Beniflà, Beniarjó, La Font d’en Carròs i Vilallonga; i els centres d’educació IES “Vall de la Safor” i CC “Santa Ana” de Vilallonga.

El PAC és un programa d’atenció a la diversitat i inclusió educativa adreçat a l’alumnat en risc d’exclusió social matriculat als centres d’educació secundària obligatòria. El programa comprén quatre tallers diferents, entorn a un eix vertebrador, l’ecoturisme: taller temàtic; tallers de jardineria i agricultura ecològica; d’art; i de rutes turístiques. Ròtova hi aporta 1.270,59 €, per al curs 2020-2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *