Noves mesures contra la Covid-19 amb relació a l’esport.

Les principals novetats consisteixen en el fet que unes certes competicions esportives es poden reprendre i en què s’amplia el nombre màxim de persones que poden fer esport en grup sota la supervisió d’un monitor o monitòria.

Adjuntem: RESOLUCIÓ de 25 de març de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es dóna nova redacció als punts 12 i 25 del resolc primer de la Resolució de 5 de desembre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda noves mesures addicionals en la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Més informació.

Documentación Adicional

RESOLUCIÓ de 25 de març de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *