Ròtova celebrà el Dia Internacional del Llibre de manera telemàtica

El passat 23 d’abril Ròtova va celebrar el Dia Internacional del Llibre amb diverses activitats. El veïnat del municipi que en va fer ús del 21 al 23 d’abril va rebre una rosa de sorpresa. L’accés a la biblioteca es realitza amb cita prèvia i les activitats al voltant del llibre han sigut telemàtiques.

Per altra banda, el dia 23, els membres de la Junta de Biblioteca i diverses persones participants van publicar a YouTube la lectura del conte ‘Arribada Puntual’. El conte forma part del llibre “Congruències”, d’Àlex Peñalver , de l’editorial Camacuc. L’autor va respondre amb un vídeo sorpresa, en agraïment a la iniciativa.

El mateix dia, a les 19:00 h de la vesprada, per mitjà de YouTube i Instagram, Josep Lluís Roig va realitzar un directe, a la biblioteca de Ròtova. En aquesta ocasió, es va centrar en el seu llibre “La llum del curtcircuit”, que ja forma part del fons per a la consulta. Les reflexions de l’autor i la lectura de diversos poemes del llibre, així com els diferents vídeos de les activitats, es poden consultar a la pàgina web de la biblioteca biblio.rotova.es.

Des de l’Ajuntament de Ròtova volem donar les gràcies a Josep Lluís Roig, Àlex Peñalver i a totes les persones que han participat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *