Participa en l’enquesta del projecte ARRELA’T | Grup d’Acció Local Som Rurals

L’efecte col·lateral del confinament ha revalorat la vida als pobles front a les grans urbs, sobretot pel factor qualitat de vida. El projecte ARRELA’T arranca amb un estudi del nostre territori com a conseqüència del canvi de perspectiva de la ciutadania cap als espais rurals.

Aleshores ens adonem del moment estratègic en què ens trobem, i de la importància que té per al nostre grup d’acció Local i els seus pobles. És l’hora de revalorar les infraestructures existents i latents, cal resoldre la despoblació, però sobretot cal retindre el talent dels més joves, a la fi de desenvolupar-se econòmicament d’acord a l’era digital, des d’una perspectiva sostenible i connectada en els recursos naturals i respectant les tradicions.

Ens centrarem amb cinc àrees principals d’actuació:

  1. Promoció econòmica
  2. Innovació rural
  3. Formació específica
  4. Territori
  5. Transició Ecològica

Per això, necessitem la vostra participiació amb el qüestionari en línia. A més, aquest qüestionari és d’oberta circulació, per tant pots compartir-lo.

Pots realitzar-ho des del teu mòbil, tauleta o ordinador i accedint des de l’enllaç. Per suposat, les vostres respostes seran tractades de forma anònima. Les conclusions seran publicades en el dossier del projecte ARRELA’T.

Qüestionari (Fes clic)

Términos Relacionados: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *