Ròtova se suma a la destinació turística SICTED Gandia

  • Ho ha fet, junt a 19 municipis més de la Safor, per tal de treballar l’oferta turística dins de la destinació de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions).

Ròtova se suma a la destinació turística SICTED Gandia SICTED , junt a 19 municipis més de la Safor, per tal de treballar l’oferta turística dins de la destinació de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions).

SICTED ofereix un pla de formació, visites d’assistència tècnica per part d’assessors homologats, tallers col·lectius; grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació; avaluacions que contrasten l’adequació als estàndards de qualitat; unes accions que culminen en l’obtenció del distintiu “Compromís de Qualitat Turística”.

El SICTED és gratuït per a les empreses i serveis; dona visibilitat i prestigi, ajuda a millorar el rendiment i permet aparéixer en la web i en els fullets institucionals de la capital de la comarca. El distintiu “Compromís de Qualitat Turística” distingeix a l’empresa enfront de la competència; acredita i reconeix l’esforç realitzat per les empreses participants i el compliment dels requisits establits en la metodologia; i reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua.

Les sigles SICTED corresponen a Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. Es tracta d’un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques que es basa en la consciència integral de destinació i en la identificació d’objectius comuns dels agents implicats i que persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d’una mateixa destinació, de manera que no s’aprecien deficiències de qualitat substancials entre els diferents productes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *