Actualització de les mesures Covid-19

A continuació expliquem l’actualització de les mesures contra la Covid-19 que han entrat en vigor el passat 9 de maig.

Decau el confinament perimetral. La mobilitat queda limitada de 00:00 h fins a les 06:00 h. L’hostaleria podrà obrir fins a les 23:30 h. La quantitat de persones que poden reunir-se en àmbits públics s’amplia a 10 persones. La permanència de les persones en llocs de culte es limita al 75%.

Aquestes mesures estaran en vigor, almenys, durant els pròxims quinze dies.

Adjuntem la RESOLUCIÓ de 8 de maig de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es publica la Resolució de 6 de maig de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, que es dicta a conseqüència de la finalització de l’estat d’alarma, una vegada autoritzada per Interlocutòria 173/2021, de la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, per al període comprés entre el 9 de maig de 2021 i el 24 de maig de 2021.

A més, adjuntem document explicatiu de la Generalitat Valenciana de totes les mesures de manera detallada.

Resolució de 8 de maig de 2021

Document explicatiu de la Generalitat Valenciana

Documentación Adicional

Resolució de 8 de maig de 2021
Totes les mesures PDF GVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *