Ròtova ha condicionat la senda del barranc d’Atanasi

Ròtova ha condicionat una part del ferm de la senda del barranc d’Atanasi. Els treballs han consistit en el reperfilat i incorporació de material estabilitzador, i construcció d’escalons en zones de gran desnivell, mitjançant xicotets murs de mamposteria. També s’hi han incorporat contencions laterals per aguantar el terreny.

La senda presentava zones deteriorades, concretament a la zona mitjana, amb un terreny inestable, solt i insegur per als usuaris, acompanyat d’uns escalons deteriorats i en mal estat.

Al llarg del barranc, els visitants poden conèixer diferents espècies botàniques, en un espai amb una gran biodiversitat, amb panells que conviden a apropar-s’hi, en la denominada senda botànica del barranc d’Atanasi, duta a terme entre l’Ajuntament de Ròtova i el Centre Excursionista de Ròtova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *