Jornada de portes obertes de la Vil·la Romana de la Sort de Ròtova

29 de maig, dia de presentació, en què l’arqueòleg Emili Moscardó ens n’ha presentat la museïtzació, en una xarrada i en una visita in situ

Hi han assistit Raquel Tamarit Iranzo, secretària autonòmica de Cultura (GVA), Francesc Xavier Rius i Torres, diputat de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, i Josep Miquel Moya, Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana; junt al veïnat de Ròtova, representants de l’Ajuntament; i alcaldies i regidories de la comarca.

Francesc Xavier Rius i Torres, diputat de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, Raquel Tamarit Iranzo, secretària autonòmica de Cultura (GVA), Jordi Puig Muñoz, Alcalde de l’Ajuntament de Ròtova, María Jesús de Pedro Michó, directora del Museu de Prehistòria de València, Josep Miquel Moya, Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, i Assumpta Dominguez Medina, alcaldessa de Potries.

Moltes gràcies a totes i tots els qui ho heu fet possible. Una llarga reivindicació i un projecte cultural del poble que mostra una part de la nostra història, dins i fora.

Podeu veure’n un recull d’imatges.

Galería de Imágenes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *