La Kum Kum Trà se suma a l’agenda cultural que continua aquest juliol

A més de la presentació del catàleg de proteccions de Ròtova i la resta d’esdeveniments previstos aquestes pròximes setmanes, continua l’agenda cultural ‘De Prop’ amb la Kum Kum Trà com a novetat en cartell.

Recordeu que cal reservar plaça per a tots els esdeveniments. Reserva i més informació a través del telèfon 678 62 15 92 i el correu electrònic cultura@rotova.es

Aquestes són les activitats per a les pròximes dues setmanes:

07 DE JULIOL

De Prop Patrimoni | Presentació del catàleg de patrimoni de Ròtova

Hora: 19.00h

Lloc: Plaça Major

Ròtova inicia el procés d’elaboració del catàleg de proteccions del municipi, concretament de la secció patrimoni cultural. Aquesta serà la primera sessió de presentació del catàleg.

10 DE JULIOL

De Prop Música | Taller de batukada Kum Kum Trà

Kum Kum Trà

Hora: 10.30h

Lloc: recinte de la piscina

La batukada Kum Kum Trà, natural de Ròtova, ens convida a pasar el matí a la piscina gaudint i aprenent els ritmes i els balls representatius de la batuca.

17 DE JULIOL

De Prop Patrimoni |  Taller “Mosaics a l’estil romà”

ARAE patrimoni y restauració

Hora: 20.00h

Lloc: Vil·la Romana de la Sort

La nostra regió és rica en tradició ceràmica, des dels romans, l’art del mosaic ha sigut una pràctica en la decoració de les nostres cases. Tradició quasi oblidada, però amb nombrosos exemples vius dels nostres pobles. Volem mostrar-ne la tècnica, proposant que executen algunes de les seues fases. Posaran en pràctica la preparació de l’argila, motles, assecat, pintat i col·locació de tessel·les. Cada xiquet i xiqueta realitzarà un fragment de mosaic amb la tècnica tradicional.

18 DE JULIOL

De Prop Teatre | Contacontes “Roba Estesa”

Eva Andújar

Hora: 19.30h

Lloc: Plaça Major

Hui em toca fer la bugada de contes.

Tinc al llop en remull que sempre va molt brut i mentres rente a la Caputxeta per separat,que si no destenyeix! Als donyets ja els tinc estesos, a veure si s’estiren.

En fi, que avui toca. M’ajudes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *