Ròtova inicia l’expropiació dels terrenys de l’escoleta

Ròtova ha iniciat el tràmit de l’expropiació dels terrenys on es troba construïda l’escoleta municipal. Ho va fer amb un acord al ple de dimarts, 13 de juliol de 2021: el sentit de les votacions fou: 5 vots favorables de Compromís i PP; i abstenció dels regidors no adscrits.

En l’acord, s’aproven la relació concreta, individualitzada i valorada dels béns a ocupar necessàriament; i s’obrin informació pública perquè els titulars de béns i drets afectats per l’expropiació puguen aportar per escrit quantes consideracions creguen oportunes.

L’Ajuntament de Ròtova va iniciar la construcció de l’escoleta municipal el 2007 sense tenir-ne els terrenys en propietat. El 2015 i 2018 va aprovar dos ocupacions de terrenys, que van ser anul·lades per sentència judicial.


Notícia actualitzada: 16/07/2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *