L’Ajuntament de Ròtova impulsa la 1a edició dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Ròtova impulsa, per primera vegada, els Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar i decidir projectes al municipi. La iniciativa serà presentada de manera presencial el 10 de setembre a les 20h a la plaça Major, i la primera edició comptarà amb un compromís d’inversió de 10.000€.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa de la ciutadania a través del qual aquesta fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; per això, des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots.

Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conèixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícipa en el disseny del projecte de poble.

A partir del dia 11 de setembre, qualsevol persona podrà fer propostes fins al 19 de setembre. Després de ser analitzades pels tècnics municipals, es presentaran a votació el dia 1 d’octubre a la plaça Major i, posteriorment, les persones majors de 16 anys podran participar en la  votació d’aquestes entre el 2 i el 12 d’octubre. Tant les propostes com les votacions es faran de manera presencial a l’urna ubicada a l’Ajuntament en horari d’oficina: de dilluns a divendres de 9 a 15h. Podran participar en les votacions les persones empadronades en Ròtova.

Amb la participació de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i de la Diputació de València.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *