Ròtova fomenta la formació en participació i n’impulsarà nous espais

Divendres, 24 de setembre Ròtova inicià les jornades formatives ‘Rotova Participa’ per tal d’impulsar la política participativa municipal, basada en la formació, en la divulgació de les ferramentes creades i en l’impuls de nous espais, com el Consell de Xiquetes i Xiquets, el Fòrum Jove i els mateixos Pressupostos Participatius. Pedro Ciscar, regidor de Participació Ciutadana ha explicat que «des de l’Ajuntament de Ròtova treballem per a aconseguir un municipi més participatiu. Volem que tot el veïnat participe en les polítiques de poble, manifeste les seues inquietuds i, entre tots, col·laborem per millorar la qualitat de vida». Les jornades compten amb la participació de la Generalitat Valenciana. Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i la Diputació de València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *