Ròtova entra en la fase de votació dels primers Pressupostos Participatius

S’han rebut més d’un centenar de propostes i el veïnat haurà de triar entre 15 opcions validades

Ròtova entra en la fase de votació dels primers Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar i decidir projectes al municipi, amb un compromís d’inversió de 10.000€. El divendres passat dia 1 d’octubre es van presentar les propostes que passen a la fase de votació, després d’haver sigut analitzades pels tècnics municipals. 

S’han rebut més d’un centenar de propostes i el veïnat haurà de triar entre 15 opcions validades, finalment. Pedro Ciscar, regidor de Participació Ciutadana, s’ha mostrat satisfet per l’alta participació. “Valorem molt positivament la resposta de la gent en la fase d’aportació de propostes, que volem tenir en compte. Fins i tot aquelles que no passen a la fase de votació.”

Així, les persones majors de 16 anys  empadronades a Ròtova podran participar en la votació, entre el 2 i el 12 d’octubre. Tant les propostes com les votacions es faran de manera presencial a l’urna ubicada a l’Ajuntament en horari d’oficina: de dilluns a divendres de 9 a 15h i, també, dijous de 16.30 a 19.00h (en cas de no poder votar en aquest horari, pots autoritzar a una altra persona per a que vote per tú. ADJUNTEM AUTORITZACIÓ DE VOT)

Pedro Ciscar, regidor de Participació Ciutadana, en la presentació de les propostes

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa a través del qual  la ciutadania fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; “per això, des de l’Ajuntament de Ròtova us animem a participar a totes i tots.”

Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conèixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la partícip en el disseny del projecte de poble.

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i de la Diputació de València.

Documentación Adicional

AUTORITZACIÓ DE VOT_RÒTOVA_2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *